جلوگیری از کرم زدن پسته

جلوگیری از کرم زدن پسته | پسته کرم زده را چکار کنیم؟

جلوگیری از کرم زدن پسته و بهبود آجیل هایی که دچار این وضعیت شده اند می تواند برای هر کسی بسیار کاربردی باشد. در این مقاله از مغز و پسته قرار است در مورد این موضوع با هم صحبت کنیم و ببینیم چه خبر است.

فرض کنید بعد از چند ماه به سراغ آجیل هایی که از شب عید باقی مانده است رفته اید تا دلی از عذا در آورید ولی با یک پلاستیک آجیل تند و کهنه و بعضا کرم خورده مواجه می شوید. این صحنه ای است که مطمئنا ما نمی خواهیم با آن مواجه شویم ولی خیلی ها با این دردسر مواجه می شوند. در این خصوص باید گفت شرایط نگهداری آجیل یک موضوع مهم برای سالم ماندن آن است که باید جنبه های مختلفی را در نظر بگیریم تا بتوانیم از آجیل مان انتظار داشته باشیم کیفیت خود را حفظ کند. در صورتی که نکات گفته شده برای جلوگیری از کرم زدن پسته را در این مقاله رعایت کنید، مطمئنا می توانید خیال خود را از بابت اینکه آجیل شده بعد از مدت های زیادی باز هم سالم و قابل است راحت کنید.

البته اگر همین الان هم آجیل شما کرم زده باشد، جای نگرانی نیست. از آنجا که این کرم ها سمی نبوده و از نظر سلامت آجیل ما را تهدید نمی کنند. روش هایی برای از بین بردن کرم پسته و آجیل وجود دارد که می تواند به ما در رسیدن به کیفیت مطلوب برای این آجیل ها کمک کند که در ادامه با هم این موارد را بررسی خواهیم کرد.

 

کرم پسته چیست؟

کرم پسته نوعی آفت است که در پسته های کهنه یافت می شود. این جاندار معمولا به صورت تخم بسیار ریز، درون پسته وجود دارد و بعد از اینکه شرایط محیط برای رشد آن مناسب شد، رشد کرده و از مغز پسته تغذیه می کند تا نهایتا تبدیل به یک کرم می شود. طبیعی است وجود چنین موجودی روی پسته باعث می شود بو و طعم آن تغییر کند و کسی نیز راغب نباشد چنین پسته ای را مصرف کند.

بخش زیادی از این کرم ها به صورت تخم های بسیار ریز، در محیط های نگهداری مثل انبارها روی آن ها ایجاد شده اند و بعد در خانه یا مغازه، در اثر ماندن در شرایط مناسب برای رشد آفت ها، رشد کرده و ظاهر می شوند. متاسفانه ما زمانی متوجه این آفت می شویم که آن ها پسته ما را خراب کرده اند.

کرم پسته چیست

جلوگیری از کرم زدن پسته و شرایط نگهداری از آن

قبل از اینکه درباره روش های جلوگیری از کردم زدن پسته صحبت کنیم، باید بدانیم که شرایط مطلوب برای نگهداری از این مغز خوشمزه و البته گران قیمت چیست. مثل بیشتر مواد غذایی، پسته نیز برای سالم ماندن و برای اینکه طعم و عطر خود را از دست ندهد به محیطی سرد و خشک نیاز دارد. دلیل این مسئله این است که پسته به دلیل دارا بودن مواد مغذی و نیز مغز روغنی، غذای مناسبی برای جانداران کوچک و حشرات است و اینگونه جانداران در محیط سرد و خشک کمتر امکان رشد دارند. به طور کلی محیط های مرطوب و گرم فضایی بسیار مناسب برای رشد جانداران هستند، پس آفت های پسته نیز در این شرایط رشد خواهند کرد.

البته شرایط نگهداری از پسته در مکان های مختلف متفاوت است. برای اینکه پسته خوبی داشته باشیم باید مراقبت از این محصول ارزشمند را از باغ شروع کنیم. در آنجا باید از روش های آفت زدایی پسته استفاده کنیم تا آفت های مرسوم روی محصول ما ننشینند و به آن آسیب نزنند. همچنین در مرحله برداشت و جداکردن  پوست سبز پسته نیز رعایت نکاتی برای از بین بردن این آفات ضروری است که بیشتر باغدارانی که از روش های مکانیزه بهره می گیرند به خوبی با این نکات آشنا هستند.

علاوه بر این، برای نگهداری از پسته در انبار، مغازه و منزل و نیز محافظت از پسته خشک، پسته خام و مغز پسته، روش های متفاوتی وجود دارد که مخصوص به این نوع پسته هاست. البته اصول کلی حفظ سلامت پسته و جلوگیری از کرم زدن پسته این است که آن را در محیط گرم و مرطوب قرار ندهیم. در ادامه، شراط نگهداری از انواع پسته در محیط های مختلف را با هم مرور خواهیم کرد.

جلوگیری از کرم زدن پسته و شرایط نگهداری از آن

جلوگیری از کرم زدن پسته تازه

پسته تازه پسته ای است که تازه برداشت شده و هنوز پوسته نازک و سبز و سرخ آن رویش قرار دارد. نگهداری از این نوع پسته کار دشوارتری است چرا که رطوبت موجود در پوست و مغز آن از دیگر انواع پسته بیشتر است. همانطور که گفته شد روش مراقبت از پسته و جلوگیری از کرم زدن پسته در تمام انواع آن، از یک اصل کلیدی یعنی دوری از رطوبت و گرما پیروی می کند. در پسته تازه نیز نکته همین است.

اما مسئله اینجاست که این نوع پسته به دلیل رطوبت بیشتر و اصطلاحا خیسی آن، برای سالم ماندن نیاز به دمای بسیار پایین تری دارد. به زبان ساده، این نوع پسته را برای زمان طولانی، فقط می توان در فریزر نگه داشت و حفظ پسته تازه در دمای محیط خانه امکان ندارد.

برای اینکه پسته تازه را برای مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید، باید آن را فریز کنید و در فریزر نگه دارید. بهتر است قبل این که پسته تازه را در فریزر قرار دهید به این نکات توجه کنید:

  • ابتدا دقت کنید که پسته های تازه ای که برای فریز کردن استفاده می کنید از نوع پسته با کیفیت و مغزدار باشند؛
  • مراقب باشید که روی پوست پسته ها نقطه های سیاه رنگ نباشد. این نقطه های سیاه رنگ نشان دهنده این است که این پسته در باغ دچار آفت شده است؛
  • ابتدا پسته ها را خوب بشورید و تا حد امکان آن ها را ضد عفونی کنید؛
  • برای نگهداری از پسته تازه، آن را درون ظروف مخصوص نگهداری مواد غذایی بگذارید و از قرار دادن آن ها در نایلون های پلاستیکی و نیز قرار دادنشان در فریزر، بدون هیگونه حفاظ، اجتناب کنید؛

جلوگیری از کرم زدن پسته تازه

جلوگیری از کرم زدن پسته خشک

همیشه نگهداری از مواد غذایی خشک آسانتر از دیگر انواع مواد غذایی است و این مواد به خاطر رطوبت داخلی بسیار پایین از ماندگاری بسیار بیشتری برخوردار هستند. پسته ها نیز همینطورند. پسته های خشک که پوست سبز و سرخ روی آن ها کنده شده و فقط پوست سخت چوبی آن ها باقی مانده امکان نگهداری بالاتری دارند.

نکته قابل توجه این است که درست است که همیشه پسته های خندان جذابیت بیشتری دارند و اگر این پسته ها به طور طبیعی خندان شده باشند مغزهای درشت تری دارند، اما برای نگهداری طولانی مدت، پسته های خشک در بسته امکان ماندگاری بالاتری دارند. در پسته های در بسته، به دلیل تماس کمتر مغز پسته با هوای اطراف و اکسیداسیون کمتر، امکان مراقبت از پسته و جلوگیری از کرم زدن پسته بیشتر است. البته باید توجه داشت که باید رطوبت داخلی این پسته ها کاملا از بین رفته باشد.

پسته خشک را هم می توانید درون یخچال نگهداری کنید و هم آن را فریز کنید. طبیعی است که ماندگاری آن در شرایط یخ زده و فریز شده بسیار بیشتر است و تا یک سال هم می توان پسته را در فریزر نگه داشت. البته می توانید آن را در جای خشک و خنک مثل زیر زمینی که رطوبت ندارد نیز حفظ کنید اما به نظر می رسد امروزه در خانه های جدید بهترین و ساده ترین راه برای حفظ پسته خشک برای زمان های طولانی همان یخچال یا فریزر باشد.

البته اگر نخواهید پسته خشک را برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید، می توانید آن را در دمایی کمتر از دمای معمول خانه و درون ظرفی در بسته که مانع از نفوذ رطوبت می شود، نگه دارید. این روش برای حفظ پسته عید که می خواهیم حدود یک ماه، آنها را نگه داریم کفایت می کند و نیازی به فریز کردن آن نیست. همچنین لازم نیست دنبال جلوگیری از کرم زدن پسته باشید، چون اگر پسته شما با کیفیت و مرغوب باشد، در این مدت کم کرم نمی زند.

جلوگیری از کرم زدن پسته خشک

اما اگر خواستید پسته را برای زمان طولانی نگهداری کنید، بهترین راه، نگهداری در یخچال یا فریزر است. قبل از اینکه پسته خشک را فریز کنید به این نکات توجه کنید:

  • اولین گام این است که پسته با کیفیت و تازه تهیه کنید. پسته های کهنه مدت زمان زیادی را در انبارها یا مغازه ها بوده اند و بخش زیادی از عمر خود را پشت سر گذاشته اند.
  • مطمئن شوید پسته ها خوب خشک شده اند. البته خیس بودنشان چندان مشکلی ایجاد نمی کند اما ممکن است رطوبت موجود در پسته های بسیار تازه یا پسته هایی که به هر دلیلی شسته شده اند باعث تغییر طعم آن شود.
  • حتما از ظرف دربسته برای نگهداری پسته ها استفاده کنید. استفاده از نایلون توصیه نمی شود چون هم مواد پلاستیکی موجود در آن برای سلامتی مضر است و هم امکان ایجاد سوراخ های ریز در آن وجود دارد که باعث می شود رطوبت وارد آن شود.
  • اگر پسته ها را در بسته های کوچک فریز می کنید، می توانید روی بسته ها تاریخ بزنید تا بدانید چه زمانی آن ها را فریز کرده اید و استفاده از آن ها را بیش از حد، به تاخیر نیندازید.

جلوگیری از کرم زدن پسته بدون پوست و مغز پسته

در میان انواع آجیل، نگهداری از مغزها دشوارتر است. نگهداری از مغز پسته نیز به خاطر اینکه لایه محافظتی سخت و چوبی ندارد، دشوار است. اما به لطف یخچال فریزر این کار نیز ساده شده است. اگر بخواهید، می توانید مغز پسته را هم، در فریزر به مدت طولانی و تا حدود 6 ماه بدون تغییر طعم یا مزه نگهداری کنید. برای فریز کردن و نگهداری از مغز پسته نیز نکاتی که در بخش های قبل گفتیم، باید رعایت شوند. این کار برای جلوگیری از کرم زدن پسته نیز مناسب است چرا که موجودات زنده ای که رشد کرده و تبدیل به کرم می شود، در شرایط فریزر نمی توانند رشد کنند.

نکته مهم تر در مورد مغز پسته این است که مغز پسته به سرعت بوی غذاهای اطراف خود را جذب کرده و به خود می گیرد. پس نباید آن را در کنار مواد غذایی که بوی شدیدی دارند مثل سیر، پیاز یا ترشی قرار دهید. اگر هم ناچار به این کار شدید، حتما از ظرف های در بسته و ایزوله استفاده کنید.

البته پیشنهاد ما به شما این است که مغز پسته را به مدت طولانی نگهداری نکنید و برای مصرف کوتاه مدت خود، به اندازه لازم آن را تهیه کنید. با این کار، نه لازم است دنبال جلوگیری از کرم زدن پسته باشید و نه نگران روش های نگهداری از آن.

جلوگیری از کرم زدن پسته بدون پوست و مغز پسته

جلوگیری از کردم زدن پسته در خانه

ممکن است با این مشکل رو به رو شده باشید که پسته و آجیل شما بعد از مدتی نگهداری در خانه، حالت کهنگی به خود بگیرد و یا در پسته شما کرم دیده شود. برای جلوگیری از کرم زدن پسته در خانه نکاتی را باید رعایت کرد از جمله پسته را دور از نور، گرما و رطوبت نگه داشت.

در این باره در بخش های قبلی توضیح دادیم و شرایطی که برای نگهداری از انواع مختلف پسته لازم بود بیان کردیم، بسته به نوع پسته ای که می خواهید از آن نگهداری کنید می توانید به بخش های مربوطه بروید و با مطالعه آن بخش یاد بگیرید چطور باید از پسته خود برای در خانه محافظت کنید تا کهنه نشده و کرم نزند.

جلوگیری از کردم زدن پسته در خانه

جلوگیری از کرم زدن پسته در هوای گرم

همانطور که گفتیم یکی از نکاتی که برای مراقبت از پسته لازم است بدانید این است که نباید آن را در هوای گرم و مرطوب قرار دهید. به همین علت، جلوگیری از کرم زدن پسته در هوای گرم از اهمیت بیشتری برخوردار است. مخصوصا در فصل تابستان باید به این نکته توجه کنیم که چطور پسته را از کهنگی و خراب شدن در امان نگه داریم.

برای اینکه در هوای گرم در جلوگیری از کرم زدن پسته موفق باشیم باید شرایط کلی نگهداری پسته را بدانیم و آن ها را رعایت کنیم. در هوای گرم، به خصوص تابستان ها یا در مناطق جغرافیایی گرمسیر، جلوگیری از کرم زدن پسته دشوارتر می شود اما با وجود وسایل نگهداری خوبی مثل یخچال فریزر، لازم نیست نگران این موضوع باشیم. همانطور که گفته شد، می توانید پسته های تازه، خشک یا حتی مغز پسته را فریز کنید تا هیچ آسیبی به آن ها نرسد.

اما اگر دسترسی به یخچال ندارید یا به هر دلیلی (مثل حجم بالای پسته های شما) نمی خواهید یا نمی توانید آنها را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید و از طرف دیگر از انبار های تخصصی این کار نیز استفاده نمی کنید، کار شما اندکی دشوار است.

برای جلوگیری از کرم زدن پسته در هوای گرم باید حتی الامکان آن ها در ظرف های در بسته که هیچگونه ورودی هوا ندارد بگذارید و آن ظرف را در محیطی خشک و خنک تر از محیط اطراف نگهداری کنید. استفاده از زیرزمین منازل به شرطی که رطوبت نداشته باشد روش خوبی است. از آنجایی که زیرزمین ها معمولا مرطوب هستند، به شرطی می توان از محیط خنک زیر زمین برای محافظت از پسته استفاده کرد که پسته ها درون ظرف هایی باشند که اجازه ورود هیچگونه رطوبتی را ندهد.

اگر هم می خواهید پسته ها را در مغازه یا فروشگاه خود نگهداری کنید و نمی توانید آن ها را یخچال یا زیرزمین محافظت کنید به بخش بعدی این مقاله بروید تا بدانید روش های جلوگیری از کرم زدن پسته در مغازه و فروشگاه چطور است.

جلوگیری از کرم زدن پسته در هوای گرم

جلوگیری از کرم زدن پسته در مغازه

برای جلوگیری از کرم زدن پسته در محل هایی که به مدت طولانی آن ها را نگه می داریم مثل مغازه یا فروشگاه باید به دنبال روش هایی بود که مناسب این کار باشد چرا که نمی توان تمام پسته های عرضه شده در فروشگاه را فریز کرد یا درون یخچال قرار داد!

برای جلوگیری از کرم زدن پسته در مغازه و فروشگاه این روش ها توصیه می شود:

  • پسته ها را در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید. این کار باعث گرم شدن آن ها می شود و می تواند شرایط را برای رشد جاندارن موذی فراهم کند. برای این کار می توانید از سایه بان در جلوی فروشگاه استفاده کنید تا نور مستقیم از شیشه ها روی پسته ها نتابد؛
  • تا حد امکان، دمای مغازه و فروشگاه خود را پایین بیاورید. البته در این زمینه به مصرف برق نیز توجه داشته باشید؛
  • اگر فروشگاه شما بزرگ است، غرفه آجیل و پسته را در بخش خنک تر فروشگاه قرار دهید؛
  • به جای آنکه همیشه مقدار زیادی آجیل و پسته را در معرض نمایش قرار دهید، مقدار متوسطی از آن را در معرض نمایش مشتری و خریداران قرار دهید و مابقی را در انبار خود با شرایط مناسب نگهداری کنید تا راحت بتوانید موفق به جلوگیری از کرم زدن پسته شوید.

 

دلایل کرم زدن پسته چیست

لازمه جلوگیری از کرم زدن پسته این است که ما کرم پسته را بشناسیم و بدانیم دلایل کرم زدن پسته چیست. کرم زدن پسته به وضعیتی اشاره دارد که در آن مغز پسته ها توسط حشرات آلوده می شود، به خصوص حشره ای به نام Acrobasis nuxvorella که به کرم پسته هم معروف است. این حشره که نوعی شب پره به شمار می رود. تخم های خود را روی پوست پسته های تازه می گذارد و پس از مدتی، لاروها از این تخم ها بیرون می آیند و به مغز پسته نفوذ می کنند. تغذیه لاروها از مغز پسته باعث تخریب و فساد آن می شود و مغز پسته دچار تغییر رنگ، طعم، و بوی نامطبوع می شود.

این مشکل نه تنها کیفیت آجیل های ما را به شدت کاهش می دهد، بلکه می تواند موجب ضرر اقتصادی در سطح بسیار وسیع تر برای باغداران و صادرکنندگان پسته شود. مهمترین دلایلی که می تواند باعث کرم زدن پسته و آجیل های ما شود، این گزینه ها هستند:

  • نگهداری در محیط گرم و مرطوب: آجیل ها و پسته هایی که در دمای بالا و محیط مرطوب نگهداری می شوند، به دلیل ایجاد شرایط مساعد برای رشد حشرات، به سرعت دچار کرم زدگی می شوند. در نظر گرفتن این مورد یکی زا مهمترین مواردی است که به جلوگیری از کرم زدن پسته کمک می کند.
  • آلودگی از منبع اولیه: اگر آجیل ها و پسته ها در زمان برداشت یا بسته بندی اولیه به تخم حشرات آلوده باشند، این تخم ها در طی نگهداری در خانه به لارو تبدیل شده و کرم زدگی را ایجاد می کنند. برای فرار از این مشکل لازم است در مورد حایی که گسته را از آن می خرید حساسیت داشته و حتما فروشنده های بهداشتی و تر و تمیز را انتخاب کنید.
  • بسته بندی غیر محکم و نفوذ پذیر: استفاده از بسته بندی های نامناسب که هوا و حشرات را به داخل راه می دهند، می تواند باعث ورود آفات به آجیل ها و پسته ها شود و به سرعت آن ها را آلوده کند.
  • نگهداری طولانی مدت: نگهداری طولانی مدت آجیل ها و پسته ها در شرایط نامناسب، مانند کیسه های بدون تهویه یا در معرض هوا، باعث تجمع رطوبت و ایجاد شرایط ایده آل برای رشد حشرات می شود.
  • نبود تهویه مناسب: نگهداری آجیل ها و پسته ها در ظروف یا بسته هایی که تهویه مناسبی ندارند، می تواند باعث تجمع رطوبت و افزایش دمای داخلی شود، که این شرایط نیز رشد حشرات را تسریع می کند.

 

پسته کرم زده را چکار کنیم

تا اینجا با هم روش هایی که برای جلوگیری از کرم زدن پسته داریم را بررسی کردیم و دیدیم که چطور می توان از این اتفاق دردناک جلوگیری کرد. اما باید گفت که در خیلی از موارد ممکن است دیگر کار از کار گذشته باشد و ما با یک ظرف آجیل و پسته کرم زده طرف باشیم. در این حالت خیلی از افراد این فکر را می کنند که دیگر کار تمام است و باید آن را دور بریزند، اما باید گفت که هنوز برای زنده کردن پسته کرم زده دیر نشده است. در ادامه مراحلی که می تواند بخش زیادی از همین پسته را دوباره برای شما قابل استفاده کند را با هم بررسی خواهیم کرد.

اگر بخوایم یک دستورالعمل را در پاسخ به این سوال که پسته کرم زده را چکار کنیم ارائه دهیم، باید گفت اقداماتی که باید انجام دهیم از این قرار خواهند بود:

 

مرحله اول: اجازه دهید آفتاب و هوای آزاد ترتیب کرم ها را بدهد

مطمئنا شما نمی توانید پسته ها را دانه دانه برای بررسی کرم زدگی یا سلامت آنها کنترل کنید، پس در این حالت بهتر است کار را به طبیعت بسپارید. یکی از قدیمی ترین روش هایی که برای کرم زدایی از خشکبار، دانه ها و حتی حبوبات به کار می رود قرار دادن جلوی آفتاب است. برای این منظور آجیل و پسته های کرم زده را داخل یک سینی بریزید و به مدت دو یا سه روز از صبح تا عصر جلوی آفتاب بگذارید. می توانید برای در امان ماندن از دست پرندگان روی آن یک پارچه توری و نازک بکشید اما باید در نظر داشته باشید که پارچه را هر چند ساعت یک بار عوض کرده یا بتکانید.

این کار کمک می کند که تمامی کرم های پسته از آن خارج شده و لارو و تخم های آنها از بین بروند. اکنون که از شر کرم ها خلاص شده ایم، نوبت به این می رسد که پسته هایی که بیشترین آسیب را دیده اند جدا کنیم.

پسته کرم زده را چکار کنیم

 

مرحله دوم: دستچین کردن پسته ها

در اینجا لازم است یک بار پسته ها را دستچین کرده و آنهایی که بیشترین صدمه را دیده اند جدا کنید. می توانید این کار را به صورت چشمی انجام داده و دانه های خراب و مغز هایی که پوک شده اند را از بین سایر پسته ها که شرایط بهتری دارند جدا کنید. این کار ممکن است باعث کاهش حجم آجیل و پسته شما شود، اما به شما کمک می کند که فرآیند کرم زدایی با کیفیت بهتری انجام شود و آنچه که در آخر بدست می آورید کاملا قابل استفاده باشد. بعد از انجام این کار باید فکری به حال مزه پسته هایمان بکنیم!

 

مرحله سوم: طعم دار کردن مجدد(مرینیت کردن مغز ها)

چه پسته های شما خام باشند و چه شور و بوداده، این کار به شما کمک می کند با طعم دار کردن پسته ها یک آجیل خوشمزه برای خود داشته باشید که خبری از تند شدن مزه پسته و پسته های کرم زده در آن نیست. در صورتی که سری به مقاله شور کردن پسته بزنید می توانید ایده های زیادی برای این کار بگیرید. اما به هر حال لیست کارهایی که باید در این مرحله انجام دهید از این قرارند:

  • یک محلول غلیظ از آب و نمک درست کنید؛
  • برای رفع طعم تندی و ماندگی پسته ها کمی آب لیمو، سرکه یا گلپر به آن اضافه کنید؛
  • پسته ها را در این محلول بخوابانید؛
  • پسته هایی که کرم زده بودند ممکن است روی آب بیایند و بهتر است ظرفی را روی آنها قرار دهید تا آنها را پایین نگه دارد؛
  • اجازه دهید پسته ها مدت حداقل 12 ساعت در این محلول طعم دار شوند؛
  • بعد از آن پسته ها را در یک تابه ریخته و با حرارت ملایم یکبار بو دهید تا کاملا خشک شوند؛
  • می توانید در زمان بو دادن کمی نمک و طعم دهنده ای که در محلول استفاده کرده بودید را هم(آبلیمو، گلپر و سرکه) در این مرحله اضافه کنید؛

این کارها می توانند برای شما یک پسته خوب و طعم دار به ارمغان بیاورند و طعم تندی آن به صورت کامل از بین رفته و می توانید با خیال راحت از آجیل تر و تازه خود استفاده کنید. البته در صورتی که باز هم طعم آن آنطور که باید نیست، مرحله بعدی آخرین راهی که دارید را به شما معرفی خواهد کرد.

مرحله سوم: طعم دار کردن مجدد(مرینیت کردن مغز ها)

 

مرحله چهارم: پسته ها را مغز، پودر و یا فرآوری کنید

اگر طعم این پسته ها به صورت خالی برای شما لذت بخش نیست و یا بچه های شما دوست ندارند از این پسته که کمی تغییر طعم داده است استفاده کنند، بهتر است آن را در سایر کاربرد هایی که پسته برای ما می تواند داشته باشد به کار بگیرید. برای این کار پسته ها را مغز کرده و آسیاب کنید، این پودر پسته می تواند در کنار بستنی وانیلی، به صورت شیر پسته و یا حتی در دسر ها و غذا ها نیز به خوبی مورد استفاده قرار گیرد و علاوه بر طعم دهی جنبه زینتی نیز داشته باشد.

 

نتیجه گیری

در این مقاله شما را با یکی از مشکلاتی که برای پسته ها پیش می آید یعنی کرم زدن پسته آشنا کردیم و گفتیم کرم پسته چیست. در بخش دیگری از مقاله روش های نگهداری از  پسته های مختلف را توضیح دادیم و بیان کردیم چطور می توانید از پسته های تازه، پسته های خشک یا مغز پسته های خود برای مدت زمانی طولانی نگهداری کنید. همچنین توضیح دادیم که اگر در شرایطی هستید که نمی توانید پسته های خود را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید باید چه روشی در پیش بگیرید. بخش دیگری که می تواند بسیار کاربردی باشد توضیحی بود که درباره جلوگیری از کرم زدن پسته در مغازه و فروشگاه دادیم و گفتیم برای نگهداری پسته در چنین مکان هایی باید چه اقداماتی انجام داد. امیدواریم این مقاله توانسته باشد مطالب مفیدی به شما آموزش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *